EUROVISION 2013 - Jean Paul Gaultier: Cezar ar fi meritat o menţiune specială

Postat la 20 mai 2013 24 afişări

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier a declarat că Cezar, reprezentantul României la Eurovision 2013, ar merita "o menţiune specială", spectacolul lui fiind unul "extravagant şi, într-un fel, neobişnuit".

EUROVISION 2013 - Jean Paul Gaultier: Cezar ar fi meritat o menţiune specială

 "O menţiune specială pentru România. A fost un spectacol extravagant şi, într-un fel, neobişnuit", a spus Jean Paul Gaultier, într-o declaraţie acordată TVR şi postată pe site-ul Televiziunii Române.

Show-ul României din finală a fost unul spectaculos, Cezar purtând o ţinută care includea o mantie neagră, din piele, velur şi pietre semipreţioase, concepută de creatoarea de modă română Doina Levintza.

Jean Paul Gaultier a creat rochia pe care a purtat-o Petra Mede, gazda finalei Eurovision 2013, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Malmo, în Suedia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eurovision-2013-jean-paul-gaultier-cezar-ar-fi-meritat-o-mentiune-speciala-10888299
10888299
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.