Europenii au cumparat mai multe masini

Postat la 06 ianuarie 2010 16 afişări

Vanzarile de autoturisme au crescut semnificativ in Franta in luna decembrie, iar cifrele au urcat si in Spania sau Italia, scrie euronews.net.

Unul dintre motivele pentru care francezii au ales sa cumpere mai multe masini a fost cel al facilitatilor oferite de catre stat pentru reinnoirea parcului auto. Totusi, la inceputul anului taxa a fost redusa de la o mie la 700 de euro pentru fiecare autovehicul.

In Spania, vanzarile au crescut in decembrie cu circa un sfert, aceasta fiind a patra luna consecutiva de crestere. Companiile se asteapta ca vanzarile sa pastreze aceleasi cresteri si in prima parte a lui 2010, mai ales ca din iulie se anunta o crestere a TVA de la 16 la 18%.

In Italia, cresterea in ultima luna a anului trecut a fost de peste 15%, iar pentru intreg anul cifrele au coborat nesemnificativ.

Mai multe pe euronews.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
vanzari,
crestere,
Franta,
Italia,
Spania
/actualitate/europenii-au-cumparat-mai-multe-masini-5272095
5272095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.