Europarlamentar: Sunt plin de revoltă şi mâhnire, suntem departe de ambiţiile lumii moderne

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 februarie 2021 69 afişări

Alocarea unui buget de numai 2,5% pentru educaţie, cel mai mic procent din UE, arată cât de departe suntem de ambiţiile lumii moderne, spune europarlamentarul PMP Eugen Tomac: „Sunt plin de revoltă şi mâhnire când ştiu că avem o naţiune inteligentă şi conducători atât de slabi”.

Europarlamentar: Sunt plin de revoltă şi mâhnire, suntem departe de ambiţiile lumii moderne

„Un nou pas uriaş pentru omenire, NASA reuşeşte să trimită cu succes robotul Perseverance pe Marte pentru a cerceta dacă există viaţă pe planeta roşie. Acestă imagine istorică este prima fotografie realizată de Perseverance. Este tot mai clar că ştiinţa ne oferă noi oportunităţi pentru dezvoltare şi aceste minuni trebuie apreciate cu multă bucurie”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El critică Executivul de la Bucureşti pentru bugetul alocat Educaţiei.

„În acelaşi timp, sunt plin de revoltă şi mâhnire când ştiu că avem o naţiune inteligentă şi conducători atât de slabi, atât de lipsiţi de voinţă şi atât de nepăsători. Alocarea unui buget de numai 2,5% pentru educaţie (cel mai mic procent din UE), arată cât de departe suntem de ambiţiile lumii moderne. Nu mai spun că sunt foarte mulţi români care în prezent lucrează la NASA, iar elevii români au câştigat ani la rând premii de top în competiţiile organizate de agenţia aeronautică americană”, conchide Tomac.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tomac,
educaţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.