Europa lovită de criză se pregăteşte pentru invazia fondurilor de investiţii americane

Postat la 25 octombrie 2011 13 afişări

Managerii de fond din Statele Unite dau târcoale Marii Britanii şi zonei euro gata să cumpere active ale firmelor de investiţii puse la vânzare în Europa din cauza crizei datoriilor suverane, potrivit publicaţiei britanice Financial News.

Experţii din industrie afirmă că managerii americani aşteaptă pentru a evalua impactul acordului final al statelor din zona euro, care ar urma să fie anunţat miercuri, pentru a identifica băncile care ar putea fi forţate să vândă repede active, notează publicaţia britanică, parte a trustului de presă Dow Jones, din care face parte şi cotidianul Wall Street Journal.

"Nu poate trece neobservat că unii competitori din Europa au avut dificultăţi care i-ar putea transforma în ţinte atractive pentru achiziţie", a spus şeful diviziei de servicii de management pentru investiţii la SEI, Steve Meyer.

Grupurile de servicii financiare Northern Trust şi SEI Investments au admis, ambele, odată cu anunţarea rezultatelor financiare pentru trimestrul al treilea, că privesc spre Europa pentru ţinte de achiziţie şi că alte companii rivale procedează la fel.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Europa,
lovită,
criză
/actualitate/europa-lovita-de-criza-se-pregateste-pentru-invazia-fondurilor-de-investitii-americane-8901201
8901201
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.