Esti obsedat de Facebook? Vezi ce evenimente au marcat istoria retelei de socializare in 2010

Postat la 18 decembrie 2010 97 afişări

Anul 2010 a fost, poate, pentru Facebook cel mai important de pana acum, pentru ca este anul in care a atins pragul de jumatate de miliard de utilizatori, in care s-a facut un film despre viata fondatorului din perioada in care a pus pe picioare reteaua, iar personalitati de prim rang, cum ar fi regina Angliei, si-au facut cont.

In primele doua saptamani de la lansare, regina avea deja mai mult de 280.000 de fani pe Facebook, mai ales dupa ce a anuntat logodna printului William sau dupa ce a postat o serie de fotografii ale sale cu palarii ciudate. Este de la sine inteles ca nu sta regina de 84 de ani sa actualizeze pagina de Facebook, dar este amuzant ca personalul din jurul sau s-a gandit sa faca o astfel de pagina.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/esti-obsedat-de-facebook-vezi-ce-evenimente-au-marcat-istoria-retelei-de-socializare-in-2010-7830139
7830139
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.