Este profesor si castiga 4 mil. dolari/an in tara in care parintii cheltuiesc 17 mld. dolari anual pentru educatia copiilor

Postat la 06 august 2013 371 afişări

Kim Ki-hoon castiga 4 milioane de dolari pe an in Coreea de Sud, unde are notorietatea unui star rock – o combinatie nu foarte intalnita in restul lumii. Kim este profesor de 20 de ani in scoli private si institutii after-school.

 Este profesor si castiga 4 mil. dolari/an in tara in care parintii cheltuiesc 17 mld. dolari anual pentru educatia copiilor

 Spre deosebire de alti profesori, el este platit pentru cererea pentru abilitatile sale, iar aceasta este mare, scrie cotidianul financiar Wall Street Journal (WSJ).

Kim Ki-Hoon, care acum preda intr-o academie after-school privata, castiga majoritatea banilor din cursurile pe care le tine online. „Cu cat muncesc mai mult, cu atat castig mai mult. Imi place asta”, spune el.

Kim munceste in jur de 60 de ore pe saptamana, invatandu-i pe altii engleza, desi petrece doar trei din acest ore predand efectiv.

Cursurile sale sunt inregistrari video, pe care internetul le-a transformat intr-o marfa pe care o vinde cu 4 dolari/ora. Isi petrece majoritatea timpului raspunzand studentilor care ii cer ajutorul online, dezvoltand metode de predare si scriind texte – in jur de 200 pana in prezent.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/este-profesor-si-castiga-4-mil-dolari-an-in-tara-in-care-parintii-cheltuiesc-17-mld-dolari-anual-pentru-educatia-copiilor-11214915
11214915
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.