Este milionară în dolari, merge la grădiniţă şi conduce propria afacere

Postat la 19 aprilie 2013 8945 afişări

Isabella Barrett este, la cei 6 ani ai săi, o antreprenoare celebră şi milionară!

Este milionară în dolari, merge la grădiniţă şi conduce propria afacere

 Isabella Barrett, în vârstă de 6 ani, a devenit cunoscută publicului în urma prezenţei sale în concursurile de frumuseţe.

A câştigat de-a lungul timpului numeroase premii şi titluri care i-au adus celebritatea. Acum este şi antreprenoare milionară. Isabella are propria ei afacere cu bijuterii - Glitzy Girl şi deţine peste 60 de perechi de încălţăminte.

 "Sunt un superstar, am linia mea de bijuterii şi îmi place să fiu şefă. Totuşi, cel mai mult iubesc pantofii. Am peste 60 de perechi doar ale mele", a declarat micuţa afaceristă într-un interviu pentru The Mirror.

Potrivit ziarului britanic, din viaţa Isabellei nu lipsesc nici momentele de normalitate - îi place să-şi aleagă singură hainele, să colecţioneze păpuşi şi îl adoră pe Justin Bieber. Merge la şcoală, studiază italiana, germana şi franceza, face gimnastică şu cursuri de dans, dar şi canto.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/este-milionara-in-dolari-merge-la-gradinita-si-conduce-propria-afacere-10767237
10767237
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.