Espasa, Auchan: După preluarea Real vom menţine locurile de muncă şi vom dezvolta un sediu comun în Drumul Taberei

Postat la 05 decembrie 2012 42 afişări

Patrick Espasa, francezul care de anul viitor, după implementarea tranzacţiei prin care Auchan va cumpăra 20 de magazine Real, va deveni unul dintre puţinii manageri din România care au în subordine peste 10.000 de angajaţi spune că intenţia grupului este de a menţine locurile de muncă în noul grup format şi pregăteşte un nou sediu în Drumul Taberei, unde vor fi integrate operaţiunile "din afara hipermarketurilor".

Auchan a ajuns ieri la 11 magazine pe piaţa locală şi aproximativ 4.700 de angajaţi, după ce a finalizat o nouă unitate în cartierul bucureştean Crângaşi. În acest an afacerile companiei s-ar putea apropia de 500 de milioane de euro. De la Real francezii vor cumpăra 20 de magazine cu aproximativ 5.400 de angajaţi, tranzacţie în urma căreia va fi format un nou gigant cu afaceri de circa 1,1 miliarde de euro şi peste 10.000 de salariaţi.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tranazctii,
espasa,
auchan,
real,
angajati
/actualitate/espasa-auchan-dupa-preluarea-real-vom-mentine-locurile-de-munca-si-vom-dezvolta-un-sediu-comun-in-drumul-taberei-10370664
10370664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.