ERUPŢIE violentă a unui VULCAN din Filipine: Cinci persoane au murit, iar şapte au fost rănite

Postat la 07 mai 2013 24 afişări

Unul dintre cei mai activi vulcani filipinezi a intrat în erupţie marţi, eliberând o coloană uriaşă de cenuşă în atmosferă, în timp ce pe versanţi se află locuitori şi turişti, au anunţat autorităţile, care evocă moartea posibilă a cinci persoane, relatează AFP.

ERUPŢIE violentă a unui VULCAN din Filipine: Cinci persoane au murit, iar şapte au fost rănite

 Oficiali locali au anunţat că pe versanţii Muntelui Mayon se aflau aproximativ 20 de ghizi şi turişti, inclusiv străini, în momentul în care vulcanul a intrat în erupţie, a declarat Eduardo del Rosario, directorul Consiliului pentru gestionarea catastrofelor naturale.

"Potrivit ultimelor informaţii, cinci persoane au murit, iar şapte au fost rănite", a anunţat del Rosario, adăugând că echipele oficiale de intervenţie nu au confirmat încă numărul victimelor.

"Nu avem identitatea celor care ar fi fost ucişi sau răniţi şi nu ştim dacă sunt filipinezi sau străini", a precizat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eruptie-violenta-a-unui-vulcan-din-filipine-cinci-persoane-au-murit-iar-sapte-au-fost-ranite-10853464
10853464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.