Emirul Qatarului a cumpărat şase insule greceşti nelocuite, pentru cei 24 de copii şi trei soţii. Cât a plătit pentru terenuri

Postat la 05 martie 2013 23 afişări

Emirul Qatarului, şeicul Hamad bin Khalifa Al Thani, a cumpărat şase insule greceşti din Marea Ionică de la proprietari privaţi, unde vrea să construiască palate pentru cei 24 de copii şi cele trei soţii.

Emirul Qatarului a cumpărat şase insule greceşti nelocuite, pentru cei 24 de copii şi trei soţii. Cât a plătit pentru terenuri

 Insulele au costat 8,5 milioane de euro, iar tranzacţia a fost perfectată după 18 luni din cauza birocraţiei din Grecia, potrivit cotidianului The Guardian.

"Grecia este o astfel de ţară. Chiar când cumperi o insulă, chiar dacă eşti emirul Qatarului, durează un an şi jumătate pentru procesarea tuturor actelor", a declarat Ioannis Kassianos, primarul Insulei Itaca, situată în apropierea insulelor cumpărate de şeic, cunoscute sub numele de Echinade.

Insulele au atras atenţia emirului în urmă cu patru ani, când acesta a ajuns cu iahtul său în Marea Ionică. După ce iahtul a ancorat în apele Insulei Itaca, emirul a coborât la ţărm în sandale şi pantaloni scurţi pentru o plimbare, timp în care s-a interesat şi despre proprietarul insulelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
cumparare,
insule,
qatar,
soti
/actualitate/emirul-qatarului-a-cumparat-sase-insule-grecesti-nelocuite-pentru-cei-24-de-copii-si-trei-sotii-cat-a-platit-pentru-terenuri-10637681
10637681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.