Emil Boc: Salariul minim va creste cel putin cu rata inflatiei

Postat la 16 noiembrie 2010 45 afişări

Premierul Emil Boc a evitat, luni seara, sa dea detalii despre variantele de lucru ale Cabinetului privind cresterile salariale din legea salarizarii unitare si cele privind majorarea salariul minim pe economie. Cert este ca pana la sfarsitul saptamanii in curs proiectul actului normativ va fi finalizat.

"Este vorba de doua legi: o lege-cadru care stabileste grilele fiecarei categorii sociale, pe o grila de la 1 la 15, si doi o lege de aplicare a salarizarii pentru anul 2011", a anuntat Emil Boc. In ceea ce priveste salariul minim, premierul a confirmat ca va avea loc o crestere a salariului minim pe economie, cel putin cu rata inflatiei.

Mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/emil-boc-salariul-minim-va-creste-cel-putin-cu-rata-inflatiei-7717857
7717857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.