Emag anunţă când va avea loc evenimentul Black Friday din acest an. În 2020 s-au comandat peste 8.000 de produse doar în primul minut de la start

Autor: Andra Stroe Postat la 13 octombrie 2021 3966 afişări

Emag anunţă când va avea loc evenimentul Black Friday din acest an. În 2020 s-au comandat peste 8.000 de produse doar în primul minut de la start

Reprezentanţii Emag anunţă că Black Friday, unul dintre cele mai aşteptate evenimente de shopping al anului de către români, va avea loc pe data de 12 noiembrie. „Anul acesta, clienţii vor avea parte, mai mult decât oricând, de categorii noi de produse în ofertă şi de livrare flexibilă, la orice oră din zi şi din noapte, în reţeaua easybox, care s-a dezvoltat accelerat în ultimii doi ani, de la 200 de unităţi în octombrie 2019 la 2.000 în octombrie 2021”, se arată în comunicat.

Numărul clienţilor care îşi fac cumpărăturile online a crescut semnificativ şi va antrena în continuare trecerea în online, dar şi diversificarea categoriilor de cumpărături, estimează reprezentanţii Emag. Anul acesta, aşteptările vizează creşterea plăţilor cu cardul, diversificarea coşului de cumpărături cu produse din mai multe categorii şi creşterea comenzilor la easybox.

În 2020, nouă din zece români ştiau ce este Black Friday, iar mai mult de 54% dintre aceştia îşi propuseseră să cumpere cel puţin un produs la ofertă, potrivit Kantar România. În ziua de Black Friday 2020, s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe platforma companiei. Comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday. În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul şi a conţinut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi şi produse pentru îngrijirea locuinţei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
emag,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.