eMAG anunţă când se va organiza ediţia de Black Friday din acest an

Autor: Andra Stroe Postat la 13 octombrie 2020 135 afişări

eMAG anunţă când se va organiza ediţia de Black Friday din acest an

eMAG anunţă că a zecea ediţie Black Friday, cel mai aşteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc anul acesta pe 13 noiembrie.

„Interesul pentru cel mai aşteptat eveniment de cumpărături al anului a crescut de la an la an. Încă de la prima ediţie, Black Friday a atras clienţi noi care comandă online pentru prima oară datorită preţurilor bune şi gamei variate de produse accesibile de oriunde. Anul trecut, 90% dintre români auziseră despre Black Friday, iar mai mult de 53% dintre aceştia îşi propuseseră să cumpere cel puţin un produs la ofertă”, notează reprezentanţii eMAG, citând datele oferite de Kantar România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
emag,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.