Elon Musk vrea să doboare un nou record. CEO-ul Tesla le transmite angajaţilor să accelereze producţia: „Totul se rezumă la T4”

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 09 octombrie 2020 237 afişări

Elon Musk vrea să doboare un nou record. CEO-ul Tesla le transmite angajaţilor să accelereze producţia: „Totul se rezumă la T4”

CEO-ul Tesla Elon Musk vrea ca producţia companiei din ultimele trei luni ale anului să înregistreze o creştere de 17% faţă de T3. Astfel, miliardarul îşi propune ca firma pe care o conduce să construiască pentru prima dată 500.000 de vehicule electrice într-un an, conform Business Insider.

„Totul se rezumă la T4. Vă rog să luaţi orice măsură pentru a îmbunătăţi producţia (în timp ce creştem nivelul calităţii)”, reiese dintr-un mail transmis de CEO angajaţilor.

Ştirea vine după ce Tesla a depăşit aşteptările analiştilor pentru perioada iulie-septembrie. Compania a livrat 139.300 de vehicule în T3, întrecând estimările iniţiale de 134.720. De la începutul anului, Tesla a produs circa 300.000 de automobile, adică trebuie să construiască încă 170.000 pentru a îndeplini cerinţele CEO-ului.

Datele din T3 sunt rezultatul cererii ridicate pentru Model Y şi Model 3, ce reprezintă 124.100 de livrări. De asemenea, Tesla a depăşit estimările analiştilor de pe Wall Street pentru T2, înregistrând al patrulea trimestru consecutiv de profituri.

Săptămâna trecută, Tesla a primit undă verde pentru deschiderea fabricii din apropierea Berlinului, producţia urmând să înceapă în vara lui 2021, urmând să se construiască anual circa jumătate de milion de vehicule. Musk a anunţat anul trecut că se va întrece cu giganţi precum Volkswagen AG, BMW AG şi Daimler AG şi, în ciuda unor serii de obstacole, cum ar fi incertitudinile privind fauna, proiectul a rămas în picioare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tesla,
ceo,
accelerare,
productie,
masini electrice

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.