Elon Musk l-a depăşit pe Warren Buffett în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume

Autor: Dorin Oancea Postat la 13 iulie 2020 136 afişări

Elon Musk l-a depăşit pe Warren Buffett în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume

Averea antreprenorului Elon Musk a depăşit-o pe cea a investitorului Warren Buffett, CEO-ul Tesla  devenind a şaptea cea mai bogată persoană din lume, potrivit Indexului Bloomberg Billionaires, citat de Reuters.

Averea lui Musk a crescut cu 6,07 miliarde de dolari, a declarat Bloomberg News, în urma unei creşteri cu 10,8% a acţiunilor producătorului de maşini electrice.

Averea a lui Buffett a scăzut la începutul acestei săptămâni, când a donat 2,9 miliarde de dolari în acţiuni de caritate, a adăugat raportul.

Acţiunile Tesla au crescut cu 500% în ultimul an, pe măsură ce compania a înregistrat creşteri ale vânzărilor maşinii Model 3.

Creşterea acţiunilor îi poateaduce lui Musk o potenţială plată de 1,8 miliarde dolari.

Acţiunile Tesla cunt cu 38% peste închiderea din 1 iulie, cu o zi înainte ca firma să anunţe vânzările trimestriale. Vânzările în creştere ale companiei au sporit aşteptările pentru un trimestru II profitabil, ceea ce ar marca, pentru prima dată în istoria, patru trimestre consecutive cu profit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elon musk,
avere,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.