Elicopter invizibil la operatiunea impotriva lui ben Laden. Program ultrasecret deconspirat in timpul misiunii

Postat la 05 mai 2011 14 afişări

Comandoul Navy Seal a putut sa se strecoare catre tinta, in liniste, in cadrul misiunii de a-l elimina pe Osama ben Laden, cu ajutorul a doua elicoptere ultrasecrete modificate, invizibile pe radar, care nu au mai fost vazute pana acum, potrivit unor experti, citati de ABC News, in pagina online.

In cadrul operatiunii in care liderul retelei teroriste Al-Qaida a fost ucis, unul dintre cele doua elicoptere Blackhawk care i-a transportat pe membrii comandoului Seal la complexul lui ben Laden, in Pakistan, a lovit peretele complexului cu paleta rotorului si a fost obligat sa aterizeze fortat. Pentru ca era inoperabil, comandoul a distrus aparatul, la sfarsitul misiunii, cu explozivi. Dar fotografii ale unor parti ramase dupa explozie - sectiuni ale cozii, cu modificari "curioase" -, i-au determinat pe analistii militari sa vorbeasca despre un program pentru crearea unui elicopter invizibil, despre existenta caruia doar se zvonea. Un fost oficial din cadrul Departamentului Apararii, Dan Goure, vicepresedinte al Lexington Institute, a declarat ca nu a mai vazut ceva asemanator.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libia,
ben Laden,
terorism,
atacuri,
atac,
program,
sua
/actualitate/elicopter-invizibil-la-operatiunea-impotriva-lui-ben-laden-program-ultrasecret-deconspirat-in-timpul-misiunii-8233182
8233182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.