Elevii romani, medaliati cu aur si argint la Olimpiada Balcanica de Informatica

Postat la 08 noiembrie 2010 14 afişări

Lotul national de informatica a obtinut trei medalii, una de aur si doua de argint, la cea de a XVIII-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica, desfasurata in Muntenegru, in perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, informeaza Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Medalia de aur a fost cucerita de Andrei Purice, elev in clasa a X-a la Colegiul National "I. L. Caragiale" din Ploiesti, iar medaliile de argint au fost obtinute de Alexandru Tache, clasa a XI-a, Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" si, respectiv, Cezar Mocan, de la Liceul International de Informatica, ambele unitati din Capitala.Potrivit MECTS, din lotul Romaniei a facut parte si Bogdan Andrei Parvu, clasa a XII-a de la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elevii-romani-medaliati-cu-aur-si-argint-la-olimpiada-balcanica-de-informatica-7700158
7700158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.