Elena Udrea: Băsescu va furniza o mare surpriză la 29 iulie

Postat la 08 iulie 2012 219 afişări

Toţi cei care cred că Traian Băsescu şi-a epuizat capitalul de încredere şi capacitatea de a atrage susţinerea românilor "vor avea o mare surpriză pe 29 iulie", afirmă Elena Udrea, fost vicepreşedinte al PDL.

29 iulie este data referendumului prin care electoratul este chemat să se pronunţe dacă este sau nu de acord cu demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

"Din acel moment, atât Crin Antonescu, cât şi Victor Ponta vor fi istorie. În acea seară, aşteptăm demisiile celor doi. Pentru că nu poţi să calci statul de drept în picioare şi să crezi că vei scăpa basma curată", susţine Udrea, într-o postare pe Facebook.

Ea arată că "stânga nereformată" a reuşit "în planul ei antidemocratic şi neconstituţional" de a-l suspenda pe preşedintele Traian Băsescu, "în ciuda semnalelor serioase transmise de cancelariile occidentale, dar mai ales a avizului Curţii Constituţionale". Pe de altă parte însă, "într-un fel, cred că este bine", conchide Udrea: "Traian Băsescu este acum liber să spună adevărul despre ceea ce doreşte USL să obţină prin suspendarea şi eventuala demitere a Preşedintelui".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elena-udrea-basescu-va-furniza-o-mare-surpriza-la-29-iulie-9828866
9828866
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.