Elena Lasconi a schimbat yala casei de oaspeţi a oraşului: „Cheia” iubirii de „carte”

Autor: Laura Buciu Postat la 12 februarie 2021 207 afişări

Primarul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a schimbat yala casei de oaspeţi a oraşului, unde, glumeşte ea, gura târgului spune că cei mai „fideli” oaspeţi erau de-ai locului. Ei vor trebui, de acum, să găsească „un alt cuibuşor unde să citească” în linişte.

Elena Lasconi a schimbat yala casei de oaspeţi a oraşului: „Cheia” iubirii de „carte”

Primarul Elena Lasconi a prezentat, pe Facebook, „cheia” iubirii de „carte”, respectiv noua cheie a casei de oaspeţi a Primăriei Câmpulung Muscel.

„<Cheia> iubirii de... <carte>. Vă prezint, în premieră, casa de oaspeţi a Primăriei. E tare, nu? Ce nu ştiţi este că oaspeţii, de regulă, erau cazaţi la pensiunile din oraş. Puţini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeţi de pe bulevard. Gura târgului spune că cei mai <fideli> oaspeţi sunt de-ai locului. Aşa că, am verificat. Rezultatul? Deţinătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Ţâroiu, fostul şofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu - fost consilier PSD, Nicolae Alexe - fost manager al spitalului şi mai sunt, cică, şi alţii”, scrie Elena Lasconi.

Aceasta afirmă că, spre dezamăgirea celor care aveau chei, ea a schimbat yala.

„Ghinion, s-a dus şi plăcerea asta nevinovată finanţată de câmpulungeni. Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibuşor unde să citească... în linişte că nu mă pot gândi la altceva...”, scrie, cu haz, primarul Lasconi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lasconi,
yală,
cheie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.