Egiptul mizeaza pe turismul "revolutionar"

Postat la 31 martie 2011 14 afişări

Agentiile de turism spera sa faca din piata Tahrir, centrul protestelor din Egipt, o mina de aur capabila sa rivalizeze cu piramidele, la cateva saptamani de la revolta care a alungat turistii occidentali din aceasta tara.

Aceasta piata enorma situata in centrul Cairo a devenit celebra dupa ce sute de mii de persoane au ocupat-o pentru a cere plecarea presedintelui Hosni Mubarak, fortat sa demisioneze la 11 februarie dupa aproape 30 de ani in care s-a mentinut la putere. Compania nationala Egyptair a postat pe site-ul sau de Internet si pe YouTube un filmulet intitulat "Aripile libertatii revolutiei egiptene", un montaj liric de inregistrari video ale revoltei urmate de imagini cu plajele de la Marea Rosie, piramidele si Sfinxul, intretaiat de citate flatante.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
egipt,
mubarak,
revolte,
turism,
egyptair
/actualitate/egiptul-mizeaza-pe-turismul-revolutionar-8114843
8114843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.