Edward Snowden are documente secrete privind atacurile cibernetice în China

Postat la 14 iunie 2013 58 afişări

Fostul consultant american Edward Snowden, aflat la originea dezvăluirilor despre programele secrete americane de supraveghere a comunicaţiilor, deţine documente secrete privind ţinte de piratare în Hong Kong şi China, anunţă vineri cotidianul South China Morning Post (SCMP).

Edward Snowden are documente secrete privind atacurile cibernetice în China

 Cotidianul din Hong Kong afirmă că a consultat un extras din dosarele deţinute de către Edward Snowden în cursul unui interviu cu el în metropola chineză, unde s-a refugiat din 20 mai, după ce a trimis informaţii explozive la The Guardian şi Washington Post.

Acel extras conţine adrese de IP (Internet protocol, numărul de identificare pentru un calculator conectat) vizate şi data pătrunderilor în sisteme. SCMP nu a publicat adresele şi nici nu a identificat persoanele sau instituţiile vizate.

Potrivit publicaţiei, documentele precizează dacă o operaţiune este în curs sau încheiată şi par să arate un nivel de reuşită a tentativelor de pătrundere în sistem de 75%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/edward-snowden-are-documente-secrete-privind-atacurile-cibernetice-in-china-10967272
10967272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.