Edward Snowden a părăsit Hong Kong-ul cu destinaţia Rusia (presă)

Postat la 23 iunie 2013 52 afişări

Edward Snowden, fostul consultant IT al NSA care a dezvăluit informaţii despre programele americane de interceptare a comunicaţiilor, a părăsit Hong Kong-ul duminică, la bordul unui avion al companiei Aeroflot cu destinaţia Moscova, relatează presa chineză.

Edward Snowden a părăsit Hong Kong-ul cu destinaţia Rusia (presă)

Potrivit site-ului cotidianului South China Morning Post, avionul comercial care îl transportă pe Snowden urmează să aterizeze duminică după-amiază pe aeroportul Şeremetievo din Moscova, însă nu se ştie dacă aceasta va fi destinaţia finală a fostului consultant al Agenţiei Naţionale pentru Securitate din Statele Unite.

Edward Snowden, în vârstă de 29 de ani, fugise în Hong Kong în mai, după ce a dezvăluit existenţa a două programe secrete, unul referitor la colectarea datelor registrelor telefonice, începând din 2006, iar celălalt, Prism, vizând reţele de socializare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/edward-snowden-a-parasit-hong-kong-ul-cu-destinatia-rusia-presa-11006865
11006865
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.