Editorialist Reuters: Grecia ar trebui lasata sa intre in faliment

Postat la 16 februarie 2010 69 afişări

Grecia ar trebui lasata sa intre in faliment, pentru ca apoi sa isi poata restructura datoriile si sa o ia de la capat, scrie John Kemp, editorialist Reuters specializat pe energie si materii prime.

Salvarea Greciei din faliment ar fi o greseala. Si asta nu pentru ca ar afecta credibilitatea zonei euro, ci pentru ca pietele financiare ar reveni la comportamentul imoral de dinainte de criza", scrie Kemp. "S-ar perpetua situatia inechitabila si inacceptabila din punct de vedere politic, potrivit careia garantiile sunt retinute de banci si considerate profit, in timp ce pierderile de pe urma creditelor sunt puse in contul contribuabililor".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Grecia,
faliment,
Reuters,
ajutor,
UE
/actualitate/editorialist-reuters-grecia-ar-trebui-lasata-sa-intre-in-faliment-5533429
5533429
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.