Ecranul iPhone 5, "vinovat" pentru capacitatea insuficientă de producţie

Postat la 25 septembrie 2012 16 afişări

Decizia Apple de a echipa iPhone 5 cu un ecran mai subţire şi mai uşor faţă de vechile modele este una dintre principalele cauze ale capacităţii insuficiente de producţie care a cauzat vânzări sub estimări în weekendul de debut al noului smartphone.

Ecranul noului iPhone, mai subţire şi mai uşor datorită unei noi tehnologii care integrează senzorii touch în display, este produs de LG Display (Coreea de Sud) şi Japan Display (Japonia). Noul ecran este una dintre piesele de rezistenţă ale iPhone 5, facilitând echiparea modelului cu piese mai performante şi un display mai mare, simultan cu reducerea grosimii şi greutăţii faţă de modelul anterior, transmite Bloomberg. Producţia ecranului este însă un proces industrial mai complex faţă de tehnologiile mai vechi, contribuind la deficitul de capacitate care împiedică Apple să răspnudă cererii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
iphone 5,
ecran,
productie
/actualitate/ecranul-iphone-5-vinovat-pentru-capacitatea-insuficienta-de-productie-10118378
10118378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.