Ecaterina Andronescu, ministru al Educaţiei. Băsescu a semnat decretul de numire

Postat la 02 iulie 2012 9 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire a Ecaterinei Andronescu în funcţia de ministru al Educaţiei, informează Administraţia prezidenţială. Administraţia prezidenţială anunţa, în cursul dimineţii, că ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Ecaterina Andronescu în funcţia de ministru al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului va avea loc la Palatul Cotroceni, luni, 2 iulie, la ora 18.00.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 2 iulie a.c., Decretul de numire în funcţia de ministru al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a doamnei Ecaterina Andronescu", informează Administraţia prezidenţială. Preşedintele Traian Băsescu aprecia potrivit ca ministrul desemnat al Educaţiei Ecaterina Andronescu să depună la cabinetul premierului o declaraţie pe propria răspundere că în teza sa de doctorat nu a plagiat şi să se asigure că nu se află în stare de incompatibilitate.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ecaterina-andronescu-ministru-al-educatiei-basescu-a-semnat-decretul-de-numire-9805620
9805620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.