E oficial: Dacia lanseaza doua noi modele in 2012 si prezinta un nou concept la Geneva luna viitoare

Postat la 10 februarie 2011 41 afişări

Grupul Renault, care detine Automobile Dacia, va lansa 44 de noi modele in 2013 si 48 in 2016, potrivit unui comunicat al constructorului francez, fata de 40 in 2010 si 30 in 2005.

La nivel european, alaturi de noua gama de automobile electrice, va fi lansat si noul Twingo facelift in 2011, noua generatie a lui Clio in 2012, iar sub brandul Dacia un automobil de familie si un vehicul comercial usor - cel mai probabil construit pe aceeasi platforma cu viitorul monovolum Dacia.

In acelasi timp, unul dintre modelele-cheie care va sustine expansiunea in afara Europei va fi Duster, SUV-ul urmand sa fie asamblat inclusiv in India.

Cel mai probabil conceptul viitorului monovolum va fi prezentat in cadrul editiei de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare, iar versiunea de serie peste un an, dupa modelul lansarii lui SUV-ului Duster.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oficial,
Dacia,
modele,
masini
/actualitate/e-oficial-dacia-lanseaza-doua-noi-modele-in-2012-si-prezinta-un-nou-concept-la-geneva-luna-viitoare-7973276
7973276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.