Duşa: Crăciunul de anul acesta a fost cel mai liniştit. Semn că intrăm în normalitate

Postat la 26 decembrie 2012 44 afişări

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat miercuri că, statistic vorbind, Sărbătorile de Crăciun de anul acesta au fost cele mai liniştite, "semn că intrăm în normalitate", oficialul precizând că nu mai sunt niciun fel de probleme în ţară din cauza condiţiilor meteorologice.

Duşa a precizat că drumurile judeţene şi naţionale sunt deblocate, fiind reluată alimentarea cu energie electrică în localităţile unde aceasta fusese întreruptă din cauza problemelor meteorologice. În acţiunile de deszăpezire au fost angrenaţi peste 30.000 de lucrători ai Ministerului de Interne, ai Ministerului Apărării şi ai structurilor locale, intervenindu-se cu peste 13.000 de utilaje. Ministrul a anunţat că joi se preconizează căderi de precipitaţii slabe, potrivit meteorologilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dusa,
craciun,
normalitate,
politic
/actualitate/dusa-craciunul-de-anul-acesta-a-fost-cel-mai-linistit-semn-ca-intram-in-normalitate-10411529
10411529
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.