Dupa AFI Palace Cotroceni, H&M vine la Unirea

Postat la 10 februarie 2011 20 afişări

H&M deschide primele doua magazine din Romania pe 25 si respectiv 26 martie, in AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Center. Pana la finalul lunii aprilie vor mai fi deschise alte patru magazine, trei in Bucuresti si unul in Brasov, potrivit reprezentantilor H&M, care nu au dorit sa ofere mai multe detalii.

Magazinul din AFI Palace Cotroceni este amplasat pe doua etaje, cu o suprafata totala de aproximativ 1.700 de metri patrati, si va fi deservit de o echipa de circa 60 de angajati. Al doilea magazin, cel din Unirea Shopping Center are o suprafata de vanzare de aproximativ 2.500 metri patrati, iar numarul de angajati se ridica la 80.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AFI Palace Cotroceni,
H&M,
Unirea
/actualitate/dupa-afi-palace-cotroceni-h-m-vine-la-unirea-7972675
7972675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.