Drum naţional blocat la Piteşti de angajaţi ai Diviziei Petrochimice Bradu

Postat la 27 martie 2013 26 afişări

Peste 300 de salariaţi ai Diviziei Petrochimice Bradu protestează, miercuri, pe DN 65 B şi au blocat şoseaua în zona Vămii din Piteşti, la un moment dat o parte a protestatarilor îmbrâncindu-se cu jandarmii care au intervenit să elibereze drumul.

Drum naţional blocat la Piteşti de angajaţi ai Diviziei Petrochimice Bradu

 Peste 300 de angajaţi de la Divizia Petrochimică Bradu de lângă Piteşti, aparţinând Oltchim, au blocat DN 65 B, care face legătura cu autostrada Bucureşti-Piteşti, supăraţi că nu şi-au mai primit salariile şi că ar urma să fie disponibilizaţi.

Protestul are loc în dreptul Vămii din Piteşti.

La faţa locului au venit reprezentanţii Jandarmeriei Argeş, care încearcă să îi determine pe oameni să părăsească şoseaua. La un moment dat, câţiva protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii, iar la ora transmiterii acestei ştiri reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi poartă negocieri cu salariaţii şi încearcă să-i determine să părăsească şoseaua.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/drum-national-blocat-la-pitesti-de-angajati-ai-diviziei-petrochimice-bradu-10693636
10693636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.