Drulă: Prioritatea mea este unitatea partidului

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 februarie 2022 27 afişări

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Dcrulă, a făcut, marţi dimineaţă, un apel la unitate. „În perioada următoare, prioritatea mea este unitatea partidului”, spune el.

Drulă: Prioritatea mea este unitatea partidului

„Uniunea Salvaţi România a făcut istorie în aceşti ani, fiind primul partid cetăţenesc care a ajuns la guvernare şi vom continua şi după acest moment să facem istorie împreună în anii care urmează. Suntem astăzi singurul partid democratic de opoziţie şi singurul cu o agendă adevărată liberală din România”, spune Cătălin Drulă.

El i-a mulţumit lui Dacian Cioloş pentru contribuţia la proiectul fuziunii dintre USR şi PLUS.

„Fără Dacian Cioloş şi fără Dan Barna această fuziune nu ar fi existat. Avem datoria să continuăm acest proiect. (...) În perioada următoare, prioritatea mea este unitatea partidului. Sunt convins că vom ieşi din acest moment mai puternici decât înainte”, adaugă noul lider USR.

El a avut un mesaj şi pentru liderii PSD şi PNL: „USR va face opoziţie pe bune”.

„USR va face opoziţie pe tot terenul şi, imediat cum situaţia epidemiologică o va permite, ne veţi vedea din nou în stradă”, afirmă Drulă.

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului la următorul congres, Cătăliun Drulă a evitat un răspuns tranşant: „Asta e o decizie pe care o voi lua la momentul în care vom organiza congresul pentru pntru preşedinţia plină a partidului”.

Dacian Cioloş a anunţat luni şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al USR. Demisia apare la doar patru luni după congresul USR PLUS.

„Am considerat de bun simţ să-mi prezint demisia”, a spus Dacian Cioloş, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
usr,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.