Drulă: De azi cresc taxele pentru cei care muncesc part-time sau pe cont propriu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 01 august 2022 348 afişări

Cresc taxele pentru cei care muncesc part-time sau pe cont propriu, după ce PNL a promis în campanie că nu va creşte nicio taxă, afirmă Cătălin Drulă: „Mediul privat a dus greul în pandemie, iar acum statul nesimţit al specialilor tot pe el pune greul”.

Drulă: De azi cresc taxele pentru cei care muncesc part-time sau pe cont propriu

„De azi (luni - n.r.), cresc taxele pentru cei care muncesc part-time sau pe cont propriu. După ce PNL a promis în campanie că nu va creşte nicio taxă. Şi tot astăzi PNL şi PSD au ajuns la 17.000 de noi angajaţi la stat. Socialismul cu epoleţi bagă mâna adânc în buzunarul celor care muncesc onest ca să aibă bani pentru sinecuri de partid”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

În opinia liderului USR, „mediul privat a dus greul în pandemie, iar acum statul nesimţit al specialilor tot pe el pune greul”.

„Soluţia corectă pentru România: tăierea sinecurilor, reducerea cheltuielilor cu clientela de partid, grija faţă de banul public”, conchide Drulă.

Luni au intrat în vigoare mai multe modificări fiscale adoptate de Executiv. Astfel, contribuţiile la contractele part time sub nivelul salariului minim pe economie vor fi calculate la salariul minim.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
taxe,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.