Dreptul de administrare al Ministerului Dezvoltării asupra Cazinoului Constanţa încetează

Postat la 13 martie 2013 11 afişări

Guvernul va aviza un memorandum privind constatarea încetării dreptului de administrare al Ministerului Dezvoltării asupra cazinoului din Constanţa, documentul fiind introdus pe lista actelor normative pregătite pentru şedinţa de miercuri.

Dreptul de administrare al Ministerului Dezvoltării asupra Cazinoului Constanţa încetează

 Cazinoul a fost preluat, la 31 august 2011, de către Minister de la Consiliul Local al Primăriei din Constanţa, cu scopul de a fi reabilitat, ulterior urmând să revină în administrarea autorităţii locale.

Reabilitarea ar fi trebuit să înceapă în maximum un an de la preluare şi să nu dureze mai mult de trei ani.

În toamna anului trecut, Ministerul a anunţat însă că a decis să transfere cazinoul din Constanţa în administrarea primăriei, întrucât nu are fonduri pentru reabilitarea clădirii, iar termenul de începere a lucrărilor a fost depăşit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dreptul-de-administrare-al-ministerului-dezvoltarii-asupra-cazinoului-constanta-inceteaza-10664768
10664768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.