Dragoş Doroş a fost numit secretar de stat în Finanţe

Postat la 18 aprilie 2012 12 afişări

Dragoş Doroş, fost director în Ministerul Finanţelor şi actual partener al diviziei fiscale a casei de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, a fost numit de premierul Ungureanu în funcţia de secretar de stat la Finanţe, decizie care confirmă informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX.

Decizia de numire în funcţie a fost semnată marţi seara de şeful Guvernului.

Surse guvernamentale au declarat săptămâna trecută pentru MEDIAFAX că Dragoş Doroş va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor, pe postul rămas vacant după demisia lui Dan Lazăr.

Dragoş Doroş a mai lucrat în Ministerul Finanţelor până în toamna anului 2010, ca director al Direcţiei Legislaţie Impozite Directe, post din care a coordonat rescrierea Codului Fiscal şi a participat la negocierile cu Fondul Monetar Internaţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dragoş Doroş,
secretar,
Finanţe
/actualitate/dragos-doros-a-fost-numit-secretar-de-stat-in-finante-9538152
9538152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.