Dragnea: Sibiul are multe argumente pentru a fi reşedinţă a regiunii

Postat la 11 iulie 2013 85 afişări

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, joi, la Sibiu, că municipiul "are multe argumente pentru a fi reşedinţă a regiunii", fiind îndeplinite mai multe criterii: căi de comunicaţii, capacitate administrativă, instituţională şi resurse umane capabile să gestioneze o administraţie regională.

Dragnea: Sibiul are multe argumente pentru a fi reşedinţă a regiunii

 Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că organizarea dezbaterii despre regionalizare în acest oraş nu are legătură cu opţiunea sa personală, dacă susţine sau nu acest oraş pentru a deveni reşedinţă de regiune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am venit la Sibiu nu neapărat pentru că aş susţine ca reşedinţă a regiunii Sibiul, dar vreau să spun cu toată sinceritatea că Sibiu are multe argumente pentru a fi reşedinţă a regiunii. Decizia nu este încă luată, analiza continuă, dar Sibiu reprezintă o opţiune extrem de serioasă pentru ca reşedinţa regiunii Centru să fie în această localitate", a afirmat Dragnea.

El a adăugat că oraşul întruneşte multe dintre criteriile necesare pentru a deveni centru regional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-sibiul-are-multe-argumente-pentru-a-fi-resedinta-a-regiunii-11117446
11117446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.