Dragnea insistă, în China, pentru semnarea acordului privind trenul de mare viteză spre Constanţa

Postat la 24 martie 2014 89 afişări

Vicepremierul Liviu Dragnea l-a rugat pe omologul său chinez, Zhang Gaoli, să intervină la Comisia Naţională pentru Reformă şi Dezvoltare a Chinei pentru urgentarea semnării acordului de construcţie a liniei feroviare de mare viteză spre Constanţa, precum şi de modernizare a altor reţele feroviare.

Dragnea insistă, în China, pentru semnarea acordului privind trenul de mare viteză spre Constanţa

 Cei doi oficiali s-au întâlnit, luni, la Beijing, şi printre subiectele de interes comun abordate s-au aflat şi realizarea a trei proiecte importante, respectiv linia feroviară de mare viteză spre Constanţa via Bucureşti, modernizarea inelului feroviar al Bucureştiului, precum şi modernizarea căii ferate care leagă nordul şi sudul României, respectiv graniţa cu Republica Moldova, de graniţa cu Bulgaria, la Ruse.

"L-am rugat pe domnul vicepremier să încerce să vorbească la Comisia Naţională pentru Reformă şi Dezvoltare, cu care mă voi întâlni mâine (marţi-n.r.), pentru a grăbi procedurile în vederea semnării acordului final de înţelegere între cele două părţi, pentru a începe efectiv analizele prelimimare în vederea realizării acestor proiecte importante", a spus Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-insista-in-china-pentru-semnarea-acordului-privind-trenul-de-mare-viteza-spre-constanta-12323280
12323280
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.