Dragnea: Ar trebui, ca naţie, să avem o abordare mai pragmatică privind exploatarea gazelor de şist

Postat la 05 aprilie 2013 62 afişări

Vicepremierul Liviu Dragnea afirmă că românii "ar trebui, ca naţie", să aibă "o altă abordare, mai pragmatică", privind exploatarea gazelor de şist, deoarece aceasta poate contribui la reducerea facturilor, îndemnând oamenii să se uite "mai cu atenţie" la iniţiatorii protestelor pe această temă.

Dragnea: Ar trebui, ca naţie, să avem o abordare mai pragmatică privind exploatarea gazelor de şist

 "Aici ar trebui, ca naţie, să avem o altfel de abordare, mult mai pragmatică. Noi ne certăm deocamdată în România, fără să ştim ce avem sub noi, dacă avem gaz în subsol sau nu avem, fără ca cineva să fie lăsat să facă prospecţiuni", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Oradea, vicepremierul Liviu Dragnea.

Dragnea a invocat exemplul Statelor Unite ale Americii, unde se exploatează gaze de şist, afirmând că nu a auzit ca americanii să se fi opus acestor exploatări.

"Exploatarea şi comercializarea gazelor de şist au făcut ca preţul gazelor în această ţară, care - sigur - nu este aşa de importantă ca România, să scadă foarte mult. Şi n-am văzut demonstraţii în America, n-am văzut cutremure în America, n-am văzut alunecări de teren", a afirmat Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-ar-trebui-ca-natie-sa-avem-o-abordare-mai-pragmatica-privind-exploatarea-gazelor-de-sist-10715147
10715147
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.