Două explozii într-o discotecă din Sighetu Marmaţiei: 17 oameni au fost răniţi, un pompier în stare critică

Postat la 20 februarie 2012 15 afişări

Două explozii s-au produs într-o discotecă din Sighetu Marmaţiei. Şapte persoane au fost rănite în urma unei explozii produse în jurul orei 01:00. O a doua explozie s-a produs în jurul orei 10:30 şi a dus la rănirea altor zece persoane.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, i-a vizitat duminică seara la Spitalul de Arşi din Bucureşti pe poliţiştii şi pompierii care au suferit arsuri în urma exploziei de la Sighetul Marmaţiei, a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru. Ministrul s-a interesat şi de celelalte victime, civile, vizitându-i la Spitalul de Arşi unde au fost internaţi pentru îngrijiri după deflagraţia de la Sighet.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sighetu marmatiei,
explozie,
victime,
pompieri
/actualitate/doua-explozii-intr-o-discoteca-din-sighetu-marmatiei-17-oameni-au-fost-raniti-un-pompier-in-stare-critica-9249349
9249349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.