Două dintre cele mai afectate meserii afectate de criză COVID-19

Postat la 23 martie 2020 739 afişări

Două dintre cele mai afectate meserii afectate de criză COVID-19

Poate că izolarea ţi se pare acum cel mai greu de suportat, dar te-ai gândit ce efecte are coronavirusul asupra economiei? Sunt sute de afaceri care au de suferit. Unele pot supravieţui, dar micii întreprinzători se tem că nu-şi vor mai reveni după această criză.

Răduţa este taximetrist. Are trei copii, doi nepoţi şi este singura care aduce bani în casă.

„E bine de stat în casă, dar din ce trăim? Că sunt foarte multe familii şi persoane care n-au pus un ban deoparte. Din ce trăim, cine o să ne aducă de mâncare? Că nu o sa te ajute nimeni. Statul cu ce mă ajută? Cu nimic! Am o fetiţă care locuieşte cu mine şi are doi copilaşi. Şi nu munceşte niciunul din părinţi. Deci eu sunt singura care muncesc”, spune Răduţa Corneliu, taximetrist.

Nici vânzătorii de flori nu o duc mai bine. Rar dacă mai vând de 30 de lei într-o zi. Coronavirusul i-a lăsat doar cu saci plini de flori ofilite şi cu griji multe.

Iată ce spun cei afectaţi de criză:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
criza,
refuz,
afaceri,
casa,
economie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.