Dotarea masinii iarna, minimum 700 de lei. Lista de cumparaturi

Postat la 29 octombrie 2010 61 afişări

Dotarea autovehiculelor cu echipamente de iarna, dotare care ar putea deveni obligatorie conform unor prevederi din noul Cod Rutier, costa cel putin 700 de lei pe masina.

Pentru a respecta acest buget insa se recomanda comenzile de pe magazinele virtuale, de pe internet, unde, de exemplu, cel mai ieftin set de patru anvelope de iarna incepand de la 400 de lei. La magazinele specializate sau in service-uri setul poate fi cumparat la preturi de pornire cu cel putin 40 de lei mai mari decat cele din magazinele virtuale. Evident, in functie de marca masinii si de caracteristicile tehnice, pretul unui set de anvelope de iarna poate ajunge si la un nivel mult mai mare, de 2.300 de lei, de exemplu. La cei minimum 400 de lei se adauga insa si montarea cauciucurilor, care costa intre 100 si 200 de lei pe set.

Cheltuielile nu se opresc insa aici. Lanturile antiderapante costa intre 170 si 1.000 de lei pentru un set de doua bucati, in timp ce un bidon de antigel costa alti 25 de lei. Echipamentul de iarna poate fi completat cu lopeti pentru zapada - 15-30 de lei, lichid de spalat parbrizul antiinghet - 10-20 de lei, dar si perii si palete pentru curatarea geamurilor, cate 10 lei fiecare.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
lege,
dotare,
autoturisme,
iarna,
preturi
/actualitate/dotarea-masinii-iarna-minimum-700-de-lei-lista-de-cumparaturi-7608254
7608254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.