Dosarul de corupţie al lui Dan Voiculescu, amânat pentru 19 martie

Postat la 08 martie 2013 14 afişări

Tribunalul Bucureşti a amânat vineri pentru 19 martie judecarea dosarului în care fostul senator Dan Voiculescu este acuzat de fapte de corupţie privind modul de privatizare al Institutului de Cercetări Alimentare, după ce a constatat că unul dintre inculpaţi este lipsit de apărare.

Dosarul de corupţie al lui Dan Voiculescu, amânat pentru 19 martie

 Amânarea a fost decisă în condiţiile în care Vlad Săvulescu nu a avut apărător la acest termen.

Dan Voiculescu nu a vrut să facă declaraţii nici la intrarea şi nici la ieşirea din Tribunal.

Judecarea dosarului a fost amânată şi la termenul din 20 februarie, când instanţa a constatat că trei dintre inculpaţi erau lipsiţi de apărare.

Dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare a ajuns din nou la Tribunalul Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, în 6 februarie, retrimiterea la această instanţă a dosarului, întrucât Voiculescu nu mai este senator.

Cauza ajunsese la începutul lunii ianuarie 2013 la instanţa supremă, după ce Tribunalul Bucureşti îşi declinase competenţa de soluţionare în favoarea ICCJ, ca urmare a faptului că Dan Voiculescu a câştigat un mandat de senator.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-de-coruptie-al-lui-dan-voiculescu-amanat-pentru-19-martie-10655140
10655140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.