Donald Trump susţine că a câştigat în state în care numărrătoatea voturilor nu s-a încheiat

Autor: Dorin Oancea Postat la 04 noiembrie 2020 42 afişări

Preşedintele Donald Trump a susţinut miercuri că a câştigat alegerile din SUA, cu milioane de voturi încă nenumărate, după ce rivalul său democrat, Joe Biden, s-a declarat încrezător că va câştiga competiţia electorală, relatează Reuters.

Donald Trump susţine că a câştigat în state în care numărrătoatea voturilor nu s-a încheiat

„Sincer, am câştigat aceste alegeri”, a spus Trump după ce a susţinut că a câştigat mai multe state unde voturile erau încă înregistrate.

„Aceasta este o fraudă”, a spus Trump, fără a furniza dovezi care să susţină afirmaţia. Legile electorale din toate statele SUA impun numărarea tuturor voturilor.

Trump a câştigat Florida, Ohio şi Texas, dărâmând speranţele lui Biden pentru o victorie timpurie, dar Biden a spus că este pe drumul către câştigarea Casei Albe prin câştigul a trei state cheie.

Trump a sugerat în mod repetat şi fără dovezi că o creştere a votului prin corespondenţă va duce la o fraudă, deşi experţii electorali spun că buletinele de vot prin poştă reprezintă o caracteristică de lungă durată a alegerilor americane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
trump,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.