Donald Trump si fiica sa vor sa cumpere sediul FBI

Postat la 12 septembrie 2013 513 afişări

Imperiul lui Donald Trump se extinde cu repeziciune. Ultima achizitie pe care magnatul se gandeste sa o faca este chiar sediul FBI, potrivit Washington Post.

 Donald Trump si fiica sa vor sa cumpere sediul FBI

 In 2009, Trump a cumparat ceea ce acum se numeste Trump National Golf Club, din districtul Loudoun. Anul trecut, a fost randul podgoriei si domeniului Kluge Winery, din Charlottesville, urmat de Old Post Office Pavilion, achizitie facuta vara aceasta, unde omul de afaceri planuieste sa ridice un hotel de 200 milioane de dolari.

Dar planurile lui Trump sunt din ce in ce mai mari. Acesta isi doreste sa cumpere si sa renoveze cladirea J. Edgar Hoover, care gazduieste in prezent sediul FBI. Biroul Federal de Investigatii american nu mai vrea sa ramana in cladirea invechita asa ca GSA, agentia care se ocupa de partea imobiliara pentru guvern, cauta dezvoltatori pentru un schimb, urmarind sa mute sediul FBI intr-o constructie noua, tot in zona. 

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/donald-trump-si-fiica-sa-vor-sa-cumpere-sediul-fbi-11320077
11320077
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.