Donald Trump: Sa confiscam campurile petrolifere din Libia si Irak

Postat la 19 aprilie 2011 15 afişări

Intr-un interviu acordat postului de televiziune ABC, miliardarul american a afirmat ca autoritatile americane trebuie sa aiba o atitudine mai transanta fata de Arabia Saudita si OPEC.

Concret, Donald Trump a declarat ca Statele Unite ar trebui sa confiste campurile petrolifere din Libia si Irak, pentru a stopa cresterea preturilor la combustibili.

Miliardarul si-a amintit "cu nostalgie" anii in care SUA puteau sa pretinda resursele natiunilor infrante. "In trecut, cand mergeai intr-un razboi si castigai, tara respectiva era a ta. Le-as lua petrolul, le-as da destul cat sa traiasca foarte fericiti", a spus omul de afaceri american.

Presa americana speculeaza faptul ca Donald Trump se pregateste sa-si anunte candidatura la presedintia SUA.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Donald Trump,
campurile petrolifere,
Libia,
Irak
/actualitate/donald-trump-sa-confiscam-campurile-petrolifere-din-libia-si-irak-8172687
8172687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.