Dolarul se depreciaza inainte de summit-ul G20

Postat la 22 octombrie 2010 40 afişări

Bursele europene au deschis vineri in scadere, iar dolarul se depreciaza inainte de summit-ul G20 al ministrilor de finante, ridicand preturile aurului, petrolului si celorlalte marfuri.

Marile piete de la Londra, Paris si Frankfurt au scazut cu 0,1%, 0,5%, respectiv 0,3% in debutul zilei, iar indicele pan-european de referinta FTSEurofirst 300 a piedut 0,1%, dupa ce Europa inchisese joi la maximul ultimelor sase luni.Bursele asiatice au crescut vineri datorita actiunilor din sectorul tehnologiei, datorita estimarilor pozitive emise de producatorul de ecrane LG Display. Asia incheie insa saptamana cu scadere fata de cea precedenta pentru prima data in ultimele doua luni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
dolar,
summit G20
/actualitate/dolarul-se-depreciaza-inainte-de-summit-ul-g20-7527616
7527616
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.