Dolarul s-a apreciat si preturile marfurilor au scazut, dupa anuntarea mortii lui Osama bin Laden

Postat la 02 mai 2011 11 afişări

Statele Unite le-au cerut luni cetatenilor americani aflati in strainatate sa dea dovada de prudenta, afirmand ca exista riscul producerii unor "violente antiamericane" dupa anuntul privind moartea lui Osama ben Laden, in urma unei operatiuni americane in Pakistan.

Indicele Nikkei al bursei de la Tokyo a inchis in urcare cu 1,6%, depasind pragul psihologic de 10.000 de puncte pentru prima data de la cutremurul din 11 martie, datorita optimismului ca actiunile de pe Wall Street vor creste puternic. Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a anuntat ca liderul al-Qaeda Osama bin Laden a fost ucis in urma unei operatiuni militare in Pakistan. Pretul petrolului a scazut cu pana la 2%, iar argintul s-a depreciat cu 10%, cel mai abrupt declin de la finele lui 2008. Pretul petrolului Brent era in scadere cu 98 de centi la ora 5:08 GMT (8:08 ora Romaniei), la 124,91 dolari pe baril, cu 2 dolari sub maximul ultimilor 32 de luni, de peste 127 dolari pe baril, atins in aprilie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
dolar,
apreciere,
preturi,
marfuri,
moarte,
bin laden
/actualitate/dolarul-s-a-apreciat-si-preturile-marfurilor-au-scazut-dupa-anuntarea-mortii-lui-osama-bin-laden-8216265
8216265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.