Doi ani de criza in imobiliare: Cu cat s-au ieftinit casele si vilele noi din Romania

Postat la 14 decembrie 2010 38 afişări

Preturile solicitate de proprietarii de case si vile noi din Bucuresti si principalele judete din tara au scazut in acest an cu peste 42%, fata de 2008, iar cele mai mari reduceri au fost inregistrate in Capitala si in Constanta, potrivit datelor portalului imobiliare.ro.

Cel mai mare declin a fost inregistrat in Bucuresti, unde pretul mediu al caselor si vilelor a scazut in decembrie cu 19,2% fata de aceeasi luna a anului trecut, la 1.412 euro pe metru patrat. Comparativ cu ultimii doi ani, tariful este cu 42,4% mai mic.In Ilfov, pretul vilelor a scazut cu 39% in ultimii doi ani si cu 12% in acest an, valoarea unui metru patrat util solicitata la inceputul lui decembrie fiind de 811 euro. Cele mai mari reduceri de pret sunt raportate in localitatile Corbeanca, Pantelimon si Otopeni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
criza,
imobiliare,
case,
vile
/actualitate/doi-ani-de-criza-in-imobiliare-cu-cat-s-au-ieftinit-casele-si-vilele-noi-din-romania-7813464
7813464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.