Doi absolvenţi de Informatică au pornit o afacere cu doar 200 de lei şi aşteaptă venituri de 1 mil. euro în 2018

Postat la 14 decembrie 2018 359 afişări

George Axinte şi Victor Doliş, doi absolvenţi ai Facultăţii de informatică managerială de la Universitatea Româno-Americană (URA), au pornit în urmă cu zece ani, când au terminat facultatea, un business cu produse apicole premium, iar după un deceniu aşteaptă venituri de un milion de euro.

Doi absolvenţi de Informatică au pornit o afacere cu doar 200 de lei şi aşteaptă venituri de 1 mil. euro în 2018

 „Am început în 2008 cu magazinul online Remediu.ro, unde comercializam produse apicole aduse de un distribuitor de la producători din ţară. Terminasem facultatea şi trebuia să plec în Cehia la un internship, dar prietenul meu mi-a propus să facem un business în România.

El se gândise la site, dar nu ştiam exact ce să facem. Am început cu 200 de lei, pentru că eram studenţi, fără prea mulţi bani şi aveam doar cât să ne facem firmă, apoi, ca să ne dezvoltăm, am apelat la fa­milie şi prieteni. (…) Anul acesta, a fost cel mai bun an pentru noi şi aşteptăm o cifră de afaceri de un milion de euro“, spune George Axinte, cofondatorul companiei Bionativ SRL.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
produse,
absolventi,
asteptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.