DOCUMENTE secrete ale Rusiei. Războiul din Ucraina, programat din ianuarie şi avea să dureze 15 zile. Planurile militare

Postat la 03 martie 2022 1552 afişări

DOCUMENTE secrete ale Rusiei. Războiul din Ucraina, programat din ianuarie şi avea să dureze 15 zile. Planurile militare

Hackerii de la Anonymous au postat pe profilul său de Twitter câteva documente care ar dezvălui hărţile şi datele invaziei ruseşti a Ucrainei.

„Documentele preluate de la trupele ruse arată că războiul din Ucraina a fost aprobat pe 18 ianuarie şi că planul iniţial de a lovi Ucraina includea un atac între 20 februarie şi 6 martie”, scriu hackerii.

Pe prima pagină a documentelor scrie „Flota Mării Negre” şi „Harta de lucru” în chirilic. Autenticitatea documentelor nu a putut fi stabilită. Tot pe Twitter, analistul de securitate Michael Horowitz susţine că documentele au fost descoperite de Ministerul Apărării de la Kiev „pe teren”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
documente,
ucraina,
razboi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.