Doar un vot a lipsit ca bucurestenii sa scape de hingherii de masini

Postat la 15 martie 2011 14 afişări

Surprinzator, consilierii municipali intruniti marti intr-o sedinta extraordinara, au luat in dezbatere un proiect de hotarare care interzice ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe tot cuprinsul Capitalei.

Initiatorul a fost consilierul PNG, Aurelian Badulescu iar proiectul a fost introdus in ultima clipa pe ordinea de zi. "Sa intram intr-o situatie de normalitate. Sa punem capat acestei talharii. Intai sa avem locuri de parcare si pe urma ridicam masinile" si-a sustinut proiectul consilierul Badulescu. In sprijinul acestuia a venit si colegul sau de partid, consilierul municipal Gaf-Deac.

Acesta a explicat ca "si in strainatate se ridica masinile. Acolo exista locuri de parcare si sanctiunea se justifica. Daca pleci la tara cu trenul la sfarsit de saptamana si-ti ridica masina, luni platesti 18 milioane ca sa o recuperezi". La nivel declarativ proiectul a fost sustinut si de consilierii PSD, PD-L si PRM. S-a cerut chiar vot nominal ca "bucurestenii sa vada cine este si cine nu pentru mangla".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vot,
bucuresteni,
hingheri,
masini
/actualitate/doar-un-vot-a-lipsit-ca-bucurestenii-sa-scape-de-hingherii-de-masini-8064269
8064269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.