Doar în România. În timp tot mediul privat suferă pierderi financiare uriaşe există şi o categorie de bugetari cărora li se dublează salariile

Postat la 07 aprilie 2020 2142 afişări

Doar în România. În timp tot mediul privat suferă pierderi financiare uriaşe există şi o categorie de bugetari cărora li se dublează salariile

Parlamentul a modificat Legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Salariile personalului din cardul Institutului pentru studierea problemelor minorităţilor naţionale se vor majora cu 100%. Salariile angajaţilor Bibliotecii Academiei Române se vor mări cu 30%.

Deputaţii au decis modificarea Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, vineri, prin vot online, în calitate de for decizional, un proiect de lege care modifică Legea Salarizării astfel încât de luna viitoare, salariie de bază de care beneficiază personalul din cadrul Institutului pentru studierea problemelor minorităţilor naţionale se majorează cu 100%, în plină criză.

De acelaşi tratament beneficiază şi angajaţii din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier - I.S.C.T.R., Autorităţii Rutiere Române şi Autorităţii Navale Române, ale căror salarii vor fi mai mari cu 20% faţă de nivelul acordat pentru luna decembrie 2019, începând cu luna mai.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
fonduri,
majorare,
personal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.